Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!
ata i tua

Aisea e mana'omia ai le fa'aogaina o se Injecture High Pressure e tui ai ala fa'asalalau fa'atusatusa i le taimi o su'esu'ega CT Fa'aleleia?

I le taimi o le suʻesuʻeina o le CT faʻaleleia, e masani ona faʻaaogaina e le tagata faʻapipiʻi se tui maualuga maualuga e vave tuʻiina ai le vailaʻau faʻatusatusa i totonu o vaʻa toto, ina ia mafai ona faʻaalia manino totoga, manuʻa ma vaʻa toto e manaʻomia ona mataʻituina. E mafai ona vave ma sa'o lelei e le injectors le maualuga o le maualuga o le tele o fa'asalalauga fa'atusatusaga maualuga i totonu o le toto o le tino o le tagata, e taofia ai le fa'a'ese'ese fa'asalalauga mai le vave fa'afefeteina pe a uma ona fa'aofi i totonu o le tino o le tagata. O le saoasaoa e masani ona seti e tusa ai ma le nofoaga o suʻega. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻaleleia o suʻesuʻega o le ate, o le saosaoa o tui o loʻo teuina i le va o le 3.0 - 3.5 ml / s. E ui lava e vave ona tui le tui maualuga, ae o le a lava le malosi o le toto o le mataupu, e saogalemu le fua masani o tui. Ole fua ole vaila'au fa'atusatusa e fa'aaogaina ile CT fa'aleleia ole su'esu'ega e tusa ma le tasi vaeafe o le toto o le tagata, lea o le a le mafua ai le tele o fesuiaiga i le toto o le mataupu.

 CT faʻaleleia suʻesuʻega

Pe a tui le faʻasalalauga faʻatusatusa i totonu o le vein o le tagata, o le a lagona e le mataupu le fiva faʻapitonuʻu poʻo le fiva faʻapitoa. E mafua ona o le mea faʻatusatusa o se vailaʻau faʻamaʻi e maualuga mea osmotic. Pe a tui se tui maualuga i totonu o se vein i se saoasaoa maualuga, o le a faaosofia le puipui o le toto ma o le a lagona e le mataupu le tiga o le toto. E mafai foi ona galue tuusa'o i musele lamolemole vascular, e mafua ai le fa'alolotoina o va'a toto i le lotoifale ma maua ai le vevela ma le le mautonu. O le mea moni lava o se fa'a'ese'esega fa'a'ese'ese fa'a'ese'ese fa'a'ese'esega fa'a'a'ai e le afaina ai le tino o le tagata. O le a toe foi vave i le tulaga masani pe a uma ona faaleleia. O le mea lea, e leai se mana'oga e tete'e pe le malamalama pe a tupu le fiva fa'apitonu'u po'o le fa'aletino pe a tui le vaila'au fa'atusatusa.

CT su'esu'e

LnkMed e taulaʻi i le alamanuia angiography ma o se tagata gaosi tomai faʻapitoa e tuʻuina atu fofo ata. O tatouCT tasi,CT ulu lua , MRI,maDSAinjectors mamafa maualuga e faʻaaogaina lautele i falemaʻi tetele i le fale ma fafo.
Matou te fa'amoemoe e fa'aoga a matou oloa ina ia sili atu ona aoga e fa'afetaui ai lau mana'oga fa'atotonugalemu ma ia fa'ailoaina e ofisa fa'afoma'i i le lalolagi atoa.

CT Lua

 


Taimi meli: Tes-12-2023