Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!
ata i tua

Aisea e avea ai le Chest CT ma Mea Autu o le Su'ega Fa'aletino?

O le tusiga muamua na faʻaalia puupuu le eseesega i le va o X-ray maCT su’esu’e, ona tatou talanoa lea i se isi fesili o lo’o popole ai le mamalu o le atunu’u i le taimi nei-aisea e mafai ai e le fatafata o le CT ona avea ma mea autu o su'ega faaletino?

Fa'ata-CT-scan

E iai le talitonuga o le toʻatele o tagata ua oʻo i falemaʻi mo suʻesuʻega o le tino ina ia mafai ai ona pulea ma mataʻituina lo latou soifua maloloina. O le tu i luga o le mea moni o le X-ray, o le taoto i lalo o le fatafata CT.

O le fatafata o se okeni masani i le CT ata. O le mama o loʻo i ai le tele o kesi, ma o le faʻaitiitia o le kesi i le X-ray e laʻititi lava. Faʻatasi ma le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o loʻo taʻua i luga, e mafai ona tatou vaʻaia o loʻo i ai se eseesega tele i le mamafa o le kesi, o loʻo siʻosiʻomia ai le vaivai ma le ponaivi, ma le faʻaitiitia o le X-ray e matua ese lava.

Ole fuafuaga ole Healthy China 2030 e manaʻomia ai le faʻalauiloaina o le fausiaina o se Saina maloloina ma faʻaleleia le soifua maloloina o tagata. O le televave o le atinaʻeina o meafaigaluega faʻataʻitaʻi faʻafomaʻi ua faʻavaeina le faʻavae mo le sini faʻamoemoe. I le taimi nei, o le aʻafiaga o pulmonary nodules i le faitau aofaʻi o loʻo tumau pea le maualuga. O le vave su'esu'e ma su'esu'ega vave e taua tele i le pulega fa'alesoifua maloloina ma fa'amasani o gasegase. Chest CT suʻesuʻega mai le sauniuniga a le tagata maʻi aʻo leʻi faia le suʻega i le maeʻa o le suʻega, naʻo le tolu i le fa minute, o le saoasaoa e vave tele, e mafai ona faʻafetaui le manaʻoga i aso uma. poloketi su'ega i le taimi nei.

E le gata i lea, e sili atu le taua, o le ata CT tomography o loʻo iai nei e mafai ona ausia 1mm ultra-thin layers. O lenei mea e le gata e mafai ona faʻaleleia atili le fua o le suʻesuʻeina o tamaʻi nodules, e mafai foi e fomaʻi ona faia faʻapitoa faʻapitoa i luga o ata e tusa ai ma faʻamaʻi eseese, faʻavasegaina polokalame faʻapitoa, ma "suia le mamanu mai totonu i fafo." E mafai ona tatou mafaufau i le CT o se mea puʻeata ultra-maualuga, faʻaaogaina tekinolosi maualuga e puʻeina ai faʻamatalaga o ata maualuga ma faia faʻamasinoga saʻo.

Mo le fatafata CT, o loʻo i ai foi lana lava "faʻamama faʻapitoa", faʻapolofesa taʻua "faamalama mama", lea e mafai ona tatou malamalama i ai o se faamama faʻaaogaina e taulaʻi i le tulaga i totonu o le mama. E taua foi mo le suʻesuʻeina ma togafitiga o faʻamaʻi.

 

——————————————————————————————————————————————— ————————————————————————————————

Talu mai lona fa'avaeina, LnkMed o lo'o taula'i i luga o le fanua o fa'a'ese'ese fa'aoso maualuga injectors. O le vaega fa'ainisinia a LnkMed e ta'ita'ia e se Ph.D. ma le sili atu ma le sefulu tausaga o le poto masani ma o loʻo faʻatino loloto i suʻesuʻega ma atinaʻe. I lalo o lana taitaiga, o leCT tui tasi ulu,CT lua ulu injector,Injector sui fa'atusatusa MRI, maAngiography fa'a'ese'ese fa'a'ese'ese mea fa'asu'iua mamanuina i nei foliga: o le tino malosi ma le faʻapipiʻi, o le faʻaogaina faigofie ma le atamai faʻaoga, o galuega atoatoa, saogalemu maualuga, ma le mamanu umi. E mafai fo'i ona matou tu'uina atu tui ma paipa e fetaui ma na ituaiga ta'uta'ua o CT,MRI,DSA injectors Fa'atasi ai ma o latou uiga fa'amaoni ma le malosi fa'apolofesa, o tagata faigaluega uma a LnkMed e vala'aulia fa'atasi oe e sau e su'esu'e fa'atasi maketi.

fa'afeagai fa'asalalauga fa'apipi'i gaosi fu'a2


Taimi meli: Mati-04-2024