Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!
ata i tua

O a Atinaʻe lata mai i Faʻataʻitaʻiga Faʻafomaʻi?

Talu mai lo latou amataga mai i le 1960s i le 1980s, Magnetic Resonance Imaging (MRI), su'esu'ega fa'akomepiuta (CT), ma su'esu'ega positron emission tomography (PET) ua matua'i alualu i luma. O nei mea faigaluega faʻataʻitaʻi faʻafomaʻi e le faʻaleagaina o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia ma le tuʻufaʻatasia o le atamai faʻapitoa (AI), faʻaleleia auala mo le aoina o faʻamaumauga mataʻutia, ma le tele-parametric suʻesuʻega fuainumera, o mea uma ia e saofagā i le faʻaleleia atili o le malamalama ma le auiliiliga o tatou faiga i totonu.

1

Faʻaleleia atili ile PET ma le CT scans

Ole su'esu'ega PET masani e mana'omia ile va ole 45 minute ma le itula e fa'amae'a ai ma e mafai ona fa'atupuina ata ma'oti ole tupu a'e ole tuma i totonu ole fai'ai, mama, manava, ma isi vaega ole tino. O fa'agasolo fa'agasolo ua fa'aleleia atili ai le aoga o lenei metotia, fa'apipi'i polokalame mo le fa'asa'oga faanenefu ma fa'ataga ai su'esu'ega algorithmic e va'ai ai le nofoaga o le tele i totonu o le tino ga'i.

 

E tupu le gaogao pe a gaioi le vaega taula'i i le taimi o le pu'eina o ata o le PET, ma atili ai ona faigata le su'esu'eina ma le su'esu'eina o le tele po'o le aano. Ina ia faʻaitiitia le gaioiga i le taimi o le PET scan, e faʻaaogaina e fomaʻi soifua maloloina le mauaina o faitotoa, vaevae le taamilosaga i le tele o "talone." E ala i le vaevaeina o le faagasologa o le su'esu'eina i le 8-10 talone, e mafai e le polokalame ona va'ai le nofoaga o se fa'amoemoe i se taimi po'o se nofoaga, e fa'atatau i le mana'oga a le tagata. O lenei valo'aga e faia e ala i le va'ai i le nofoaga o le tele i totonu o talone ta'itasi o se taamilosaga. Ole faiga ole fa'ata'ita'iga ole PET e fa'aitiitiina lelei le fa'apogai o le gaioi o lo'o iai i totonu ole masini, ma fa'atupuina ai le fa'aleleia atili o le fa'atonuga o galuega/taua fa'afouina (SUV). Pe a faʻaogaina faʻamaumauga PET ma faʻamaumauga CT, o le faagasologa atoa e taʻua o le 4D CT scanning.

 

Ae ui i lea, o loʻo i ai se tapulaa faʻamaonia e fesoʻotaʻi ma lenei faiga. O le fa'aogaina o auala puipui mo le mauaina o ata e mafua ai le fa'ateleina o le pisa ona o le mauaina o se aofa'i tele o fa'amaumauga. O nisi o auala e foia ai lenei mataupu e aofia ai le Q-freeze, Oncofreeze, ma le taimi o le vaalele (ToF).

2

 

 

E fa'afefea ona fa'asa'o le faanenefu o ata i totonu ole PET ma le CT scan

Fa'asa'oga fa'avae Q-freeze, fa'aogaina le mauaina o puipui, e aofia ai le aoina ma le resitalaina o ata uma na gaosia. O lenei resitala e faia i totonu o le avanoa o ata, aoina ma toe fausia uma faʻamatalaga mataʻutia na maua mai le PET scan e maua ai se ata mulimuli e faʻaitiitia le pisa ma le faanenefu.

 

OncoFreeze, o se fa'ata'ita'iga faiga fa'akomepiuta, fa'atusa Q-'aisa i nisi itu, e ui lava e 'ese'ese i le aotelega. O le fa'asa'oga o le lafo e faia i le sinogram space (raw data space). A uma ona maua le ata muamua, o ata faanenefu mulimuli ane o lo'o fa'atatau i luma ma fa'atusatusa i fa'amaumauga o galuega fa'a tipi tipitipi ma fa'asologa o sinogram backproject. E tau atu i se ata fa'afouga mulimuli e fa'atatau i le ata fa'asa'o fa'anenefu.

 

O le pu'eina o galu o le manava i le taimi o su'esu'ega PET fa'atasi ma su'ega CT e mafai ona ta'ita'ia ai le fa'aleleia atili o ata. Faʻaleleia le faʻaogaina e mafai ona faʻataʻitaʻiina e ala i le tuʻufaʻatasia o galu o PET scans, o se auala masani, faʻatasi ai ma galu o CT scans, o se auala e leʻi leva ona atiaʻe.

——————————————————————————————————————————————— ————————————-

E pei ona tatou iloa uma, o le atinaʻeina o le falemaʻi faʻataʻitaʻiga e le mavavaeeseina mai le atinaʻeina o se faʻasologa o mea faʻafomaʻi - faʻaeseesega faʻamaʻi faʻamaʻi ma a latou mea faʻaaoga lagolago - o loʻo faʻaaogaina lautele i lenei matata. I totonu o Saina, lea e taʻutaʻua mo lona gaosiga o gaosiga, e tele tagata gaosi oloa taʻutaʻua i le fale ma fafo mo le gaosiga o meafaigaluega faʻafomaʻi, e aofia aiLnkMed. Talu mai lona fa'avaeina, LnkMed o lo'o taula'i i luga o le fanua o fa'a'ese'ese fa'aoso maualuga injectors. O le vaega fa'ainisinia a LnkMed e ta'ita'ia e se Ph.D. ma le sili atu ma le sefulu tausaga o le poto masani ma o loʻo faʻatino loloto i suʻesuʻega ma atinaʻe. I lalo o lana taitaiga, o leCT tui tasi ulu, CT lua ulu injector, Injector sui fa'atusatusa MRI, maAngiography fa'a'ese'ese fa'a'ese'ese mea fa'asu'iua mamanuina i nei foliga: o le tino malosi ma le faʻapipiʻi, o le faʻaogaina faigofie ma le atamai faʻaoga, o galuega atoatoa, saogalemu maualuga, ma le mamanu umi. E mafai fo'i ona matou tu'uina atu tui ma paipa e fetaui ma na ituaiga ta'uta'ua o CT,MRI,DSA injectors Fa'atasi ai ma o latou uiga fa'amaoni ma le malosi fa'apolofesa, o tagata faigaluega uma a LnkMed e vala'aulia fa'atasi oe e sau e su'esu'e fa'atasi maketi.

/mr-contrast-media-injector/

 

 


Taimi meli: Ian-15-2024