Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!
ata i tua

O le MRI tutusa

O le tutusa o le maneta (homogeneity), e taʻua foi o le tutusa o le maneta, e faasino i le faasinomaga o le maneta i totonu o se tapulaʻa faʻapitoa, o lona uiga, pe tutusa laina maneta i luga o le vaega o le iunite. O le voluma patino iinei e masani lava o se avanoa lapotopoto. O le iunite o le tutusa o le maneta o le ppm (vaega i le miliona), o lona uiga, o le eseesega i le va o le maualuga o le malosi o le fanua ma le maualalo o le malosi o le fanua i totonu o se avanoa faapitoa e vaevaeina i le averesi o le malosi o le fanua faʻateleina i le tasi miliona.

MRI su'esu'e

E manaʻomia e le MRI se maualuga maualuga o le tutusa o le mageta, lea e fuafua ai le faʻaogaina o le avanoa ma le faʻailoga-i-leo-leo o le ata i le vaʻaiga ata. O le le lelei o le tutusa o le maneta o le a faʻafefe ai le ata ma faʻalavelave. O le tutusa o le maneta e fuafua i le mamanu o le maneta lava ia ma le siosiomaga i fafo. O le tele o le faʻataʻitaʻiga o le maneta, o le faʻaitiitia o le tutusa o le maneta e mafai ona ausia. O le mautu o le maneta o se faasinoupu e fua ai le maualuga o le tafetafea o le malosi o le maneta i le taimi. I le vaitaimi o le fa'asologa o ata, o le tafetafea o le malosi o le maneta o le a a'afia ai le vaega o le fa'asologa o le fa'ailoga siuleo, e mafua ai le fa'aseseina o ata ma fa'aitiitia le fua faatatau o le fa'ailo-i-leo. O le mautu o le maneta e fesoʻotaʻi vavalalata ma le ituaiga maneta ma le lelei o le mamanu.

 

O aiaiga o le tulaga tutusa o le maneta e fesoʻotaʻi ma le tele ma le foliga o le avanoa e fua ai, ma e masani ona faʻaogaina le avanoa faʻataʻavalevale ma se lautele faʻapitoa ma le ogatotonu o le maneta e pei o le fua o fua. E masani lava, o le faʻatusaina o le tutusa o le maneta o loʻo i ai i le tulaga o se avanoa e fua ai, o le suiga o le tele o le malosi o le mageta i le avanoa ua tuʻuina atu (ppm tau), o lona uiga, tasi le miliona o le malosi malosi o le maneta (ppm) e pei o se iunite fa'asesega e fa'amatala fa'atatau, e masani lava o lenei iunite fa'asesega e ta'ua o le ppm, lea e ta'ua o le fa'atusaina o tau atoatoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tutusa o le maneta i totonu o le faʻataʻitaʻiga atoa o siaki siaki e 5ppm; O le tutusa o le maneta i le va o le 40cm ma le 50cm concentric faatasi ai ma le ogatotonu maneta o le 1ppm ma le 2ppm, faasologa. E mafai foʻi ona faʻaalia e faapea: o le tutusa o le maneta i totonu o le kupita avanoa o kupita centimita taʻitasi i le vaega faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo o le suʻega o le 0.01ppm. E tusa lava po o le a le tulaga, i lalo o le manatu e tutusa le tele o le sikoa, o le laʻititi o le tau o le ppm e faʻaalia ai le sili atu o le tutusa o le maneta.

 

I le tulaga o se masini 1.5-tMRI, o le felafoa'iga fe'avea'i o le malosi fa'amaneta o lo'o fa'atusalia e le tasi le iunite o le 'ese'ese (1ppm) o le 1.5x10-6T. I se isi faaupuga, i se faiga 1.5T, o le tutusa maneta o le 1ppm o lona uiga o le maneta autu o loʻo i ai se felafolafoaiga feʻaveaʻi o le 1.5 × 10-6T (0.0015mT) faʻavae i luga o le tua o le 1.5T maneta malosi. E manino lava, i masini MRI e iai le malosi o le fanua, o le fesuiaiga o le malosi o le mageta o loʻo faʻatusalia e iunite taʻitasi taʻitasi poʻo le ppm e ese, mai lenei manatu, e mafai ona i ai ni manaʻoga maualalo mo le tutusa o le mageta (silasila i le Table 3-1) . Faatasi ai ma sea aiaiga, e mafai e tagata ona faʻaogaina le tulaga tutusa e faigofie ai ona faʻatusatusa faiga faʻatasi ma malosiaga eseese o le fanua, poʻo faiga eseese e tutusa le malosi o le fanua, ina ia mafai ai ona iloilo lelei le faʻatinoga o le maneta.

MRI tui i le falemaʻi

Aʻo leʻi oʻo i le fuaina moni o le tutusa o le maneta, e tatau ona fuafua saʻo le ogatotonu o le maneta, ona faʻatulagaina lea o le meafaigaluega fuaina o le malosi o le fanua (Gauss mita) suʻesuʻe i luga o le vateatea o se radius, ma fua lona malosi. itu ma lea vaega (24 auala vaalele, 12 vaalele auala), ma mulimuli ane faʻagasolo faʻamaumauga e faʻatatau le tutusa o le maneta i totonu o le voluma atoa.

 

O le tutusa o le maneta o le a suia ma le siosiomaga siʻosiʻomaga. E tusa lava pe ua oʻo i se maneta se tulaga faʻapitoa (fale gaosi oloa faʻamaonia tau) aʻo leʻi alu ese mai le fale gaosimea, Ae ui i lea, pe a uma ona faʻapipiʻiina, ona o le aʻafiaga o mea tau le siosiomaga e pei o le maneta (tagata lava ia) talipupuni, RF shielding (faitotoa ma Pupuni), ipu taʻavale. (tube), fausaga uʻamea i le va o maneta ma lagolago, mea teuteu teuteu, mea moli, paipa ea, paipa afi, faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻafefe, masini feaveaʻi (e oʻo lava i taavale, elevators) i tafatafa o le fogafale i luga ma lalo fale, o le a suia lona tutusa. O le mea lea, pe o le tutusa e fetaui ma manaʻoga o faʻataʻitaʻiga faʻamaneta resonance e tatau ona faʻavae i luga o fua moni fua i le taimi o le taliaina mulimuli. O le faʻaogaina o le fanua passive ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o le superconducting coil na faia e le inisinia faʻapipiʻi o le gaosiga o le maneta i totonu o le fale gaosimea poʻo le falemaʻi o auala autu ia e faʻaleleia ai le tutusa o le maneta.

 

Ina ia mafai ona suʻeina faʻailoga faʻaputuina i le faagasologa o suʻesuʻega, e manaʻomia foʻi e le masini MRI ona faʻapipiʻi le gradient mageta △B faʻatasi ai ma suiga faʻaauau ma faʻateleina i luga o le faavae o le maneta autu B0. E mafai ona mafaufauina o le gradient field △B faʻapipiʻiina i luga o se voxel e tasi e tatau ona sili atu nai lo le faʻaogaina o le mageta poʻo le feʻaveaʻi feʻaveaʻi e mafua mai i le maneta autu B0, a le o lea o le a suia pe faʻaumatia ai le faʻailoga o le tulaga faʻafanua o loʻo i luga, e mafua ai mea taua ma fa'aitiitia le lelei o ata.

 

 

O le sili atu o le felafolafoaʻi ma le felafolafoaʻi fesuiaiga o le mageta faʻatupuina e le maneta autu B0, o le sili atu ona leaga le tutusa o le maneta, o le maualalo o le ata, ma sili atu ona fesoʻotaʻi ma le faʻasologa o le lipid compression sequence (o le eseesega o le resonance i le va. vai ma ga'o i totonu o le tino o le tagata e na'o le 200Hz) ma le manuia ole su'esu'ega ole fa'amaneta resonance spectroscopy (MRS). O le mea lea, o le tutusa o le mageta o se tasi lea o faʻailoga autu e fua ai le faʻatinoga o meafaigaluega MRI.

——————————————————————————————————————————————— ——————————————————————————————————————

Su'e fa'asalalauga fa'atusatusaga maualugas o meafaigaluega fesoasoani taua tele i le matata o ata faʻafomaʻi ma e masani ona faʻaoga e fesoasoani ai i le aufaigaluega faafomaʻi e tuʻuina atu faʻasalalauga faʻatusatusa i tagata mamaʻi. LnkMed o se gaosi oloa o loʻo i Shenzhen e faʻapitoa i le gaosiga o nei mea faʻafomaʻi. Talu mai le 2018, o loʻo taulaʻi atu le 'au faʻapitoa a le kamupani i suʻesuʻega ma le gaosiga o faʻamaʻi faʻatusatusaga maualuga. O le taʻitaʻi o le 'au o se fomaʻi e sili atu ma le sefulu tausaga o le R&D poto masani. O nei fa'aaliga lelei oCT tui tasi,CT lua ulu injector,MRI tuimaAngiography toto maualuga injector(DSA tui) gaosia e LnkMed faʻamaonia foi le tomai faʻapolofesa o la matou 'au faʻapitoa - faʻataʻitaʻiga ma faʻaoga faigofie, mea faʻamalosi, lelei atoatoa, ma isi, ua faʻatau atu i falemaʻi tetele i totonu o le atunuʻu ma maketi mai fafo.

LnkMed CT,MRI,Angio High pressure contrast injector_副本


Taimi meli: Mati-28-2024