Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!
ata i tua

Le Lumana'i o Faiga Fa'asalalau Fa'asalalauga Fa'asalalauga: Se Taulai i LnkMed

E taua tele le sao o faʻasalalauga faʻatusatusa i faʻataʻitaʻiga faʻafomaʻi e ala i le faʻaleleia o le vaʻaia o fausaga i totonu, ma fesoasoani i suʻesuʻega saʻo ma fuafuaga o togafitiga. O se tasi o tagata ta'alo iloga i lenei matata o le LnkMed, o se fa'ailoga ua lauiloa ona o ana fa'asalalauga fa'asalalau fa'a'ese'ese maualuluga. O lenei tusiga o loʻo suʻesuʻeina le vaʻaiga o maketi o loʻo i ai nei, vaega taua, ma le faʻatupulaia o le taua o le LnkMed i le vaʻaiga faʻasalalauga faʻasalalauga maketi.

LnkMed CT fa'aulu ulu fa'alua i le falema'i

 

Va'aiga Maketi

O le maketi faʻasalalau faʻasalalau faʻasalalau i le lalolagi atoa o loʻo feagai ma le faʻatupulaia tele, faʻamalosia e ala i le faʻateleina o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma le faʻateleina o faʻamaʻi faʻamaʻi. Ole fa'alauteleina ole maketi olefau e ala i le alualu i luma faatekinolosi ma le faʻatupulaia o le faʻaaogaina o faiga faʻalavelave faʻafuaseʻi. LnkMed, i le avea ai o se ta'imua i totonu o lenei vaega, o lo'o fa'atulaga lelei e fa'atauaina nei faiga fa'atasi ma ana fofo fou.

LnkMed's Brand Overview

LnkMed ua faʻavaeina o ia lava o se tagata taʻutaʻua i le vaʻaiga faʻasalalauga faʻasalalauga maketi, lauiloa mo lana tautinoga i le lelei ma le fou. O le fa'ailoga e ofoina atu le tele o oloa ua mamanuina e fa'afetaui ai mana'oga eseese o tagata tomai fa'afoma'i fa'afoma'i. LnkMed's injectors ua fa'amanatuina mo lo latou fa'atuatuaina, sa'o, ma fa'auiga fa'aoga, lea e saofagā i le fa'aleleia atili o fa'ata'ita'iga ma le saogalemu o tagata ma'i.

Tulaga o Mea ma Faiga

LnkMed Sa'o Injector

O le LnkMed Injector e ta'uta'ua ona o lona sa'o maualuga ma le fa'atinoina faifaipea. O lo'o fa'aalia ai se masini fa'aonaponei fa'aonaponei e fa'amautinoa ai le tu'ufa'atasia sa'o o le fa'asalalauga fa'asalalau, fa'aitiitia ai le fa'alavelave o le fa'asili-po'o lalo ole tui. O lenei faʻataʻitaʻiga e lelei mo faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga maualuga, lea e sili ona taua le saʻo.

LnkMed CT fa'aulu ulu fa'alua

LnkMed Eco Series

O le LnkMed Eco Series o lo'o taula'i i le fa'atumauina ma le fa'atauga e aunoa ma le fa'aletonu o le fa'atinoga. O nei injectors ua mamanuina ma faʻaogaina le malosi o mea ma mea e mafai ona toe faʻaaogaina, faʻafetaui ma le faʻatupulaia o le manaʻoga mo masini faʻafomaʻi faʻaleleia le siosiomaga. Latou te ofoina atu faʻatinoga faʻalagolago.

 


Taimi meli: Aukuso-22-2024