Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!
ata i tua

Au'aunaga Tausiga Va'ai Fa'alagolago ile CT, MRI, ma le Ultrasound e fai ma Ta'iala Ta'ita'i.

E tusa ai ma le lipoti lata mai o le IMV 2023 Diagnostic Imaging Equipment Service Outlook Report, o le averesi o le faʻamuamua o le faʻatulagaina mo le faʻatinoina poʻo le faʻalauteleina o polokalame faʻaleleia mo le tautua masini ata i le 2023 e 4.9 mai le 7.

I le tulaga o le tele o falemaʻi, 300- i le 399-moega falemaʻi na maua le maualuga maualuga faʻatatau ile 5.5 mai le 7, aʻo falemaʻi e i lalo ifo o le 100 moega na i ai le pito sili ona maualalo ile 4.4 mai le 7. I tulaga o nofoaga, nofoaga i le taulaga na maua le pito sili ona maualuga i le 5.3 mai le 7, ae o nofoaga i tua e sili ona maualalo i le 4.3 mai le 7. O loʻo taʻu mai ai o falemaʻi tetele ma fale i totonu o taulaga e sili atu ona faʻamuamua le faʻaogaina o foliga vaaia o le tausiga mo a latou meafaigaluega faʻataʻitaʻiga.

 

CT injector lnkmed

 

O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e sili ona taua o le CT, e pei ona faʻaalia e le 83% o tagata tali mai, MRI i le 72%, ma le ultrasound i le 44%. fa'aleleia atili le fa'atuatuaina o meafaigaluega, na ta'ua e le 64% o tagata tali mai. I le isi itu, o le popolega pito i luga e fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina o le tausiga faʻapitoa o le fefe i le le manaʻomia o le tausiga o taualumaga ma tupe faʻaalu, o loʻo taʻua e le 42% o tagata tali mai, faʻatasi ai ma le le mautonu e uiga i lona aʻafiaga i fua faʻatatau o faʻatinoga, e pei ona taʻua e le 38% o tagata tali.

 

E tusa ai ma auala eseese mo le tuʻuina atu o auaunaga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga mo meafaigaluega faʻataʻitaʻiga, o le auala sili o le puipuia o le tausiga, faʻaaogaina e le 92% o nofoaga, sosoo ai ma le faʻaogaina (faʻamavaeina) i le 60%, tausiga faʻapitoa i le 26%, ma faʻavae i luga ole 20%.

 

E tusa ai ma auaunaga tau tausiga, 38% o tagata na auai i suʻesuʻega na taʻua o le tuʻufaʻatasia poʻo le faʻalauteleina o se polokalame o le tausiga o le tausiga o se faʻamuamua maualuga (faʻatatau 6 poʻo 7 mai le 7) mo a latou kamupani. E fa'atusatusa lea i le 10% o tagata tali mai na manatu e maualalo le fa'amuamua (fa'atauina le 1 po'o le 2 mai le 7), ma maua ai le aofa'iga lelei o le 28%.

 shenzhen CMEF LnkMed tui

IMV's 2023 Diagnostic Imaging Equipment Service Outlook Lipoti o loʻo suʻesuʻe i faiga maketi o loʻo siomia ai konekarate tautua mo meafaigaluega faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi i falemaʻi a Amerika. Faʻasalalau ia Aokuso 2023, o le lipoti e faʻavae i luga o faʻamatalaga mai le 292 radiology ma biomedical pule ma pule na auai i le suʻesuʻega a le atunuʻu a le IMV mai ia Me 2023 ia Iuni 2023. O le lipoti e aofia ai tagata faʻatau e pei o Agfa, Aramark, BC technical, Canon, Carestream, Crothall Healthcare, Fujifilm, GE, Hologic, Konico Minolta, Philips, Renovo Solutions, Samsung, Shimadzu, Siemens, Sodexo, TriMedx, Unisyn, United Imaging, Ziehm.

 

Mo fa'amatalaga e uiga ifa'afeagai fa'asalalauga tui(injector fa'asalalauga fa'asalalauga maualuga maualuga), fa'amolemole asiasi i la matou upega tafa'ilagi a le kamupani ihttps://www.lnk-med.com/pe imeli iinfo@lnk-med.come talanoa ma se sui. LnkMed o se gaosiga faʻapolofesa ma faʻatau atu ofaiga fa'afeagai tui tuifalegaosimea, oloa o loʻo faʻatau atu i le fale ma fafo, faʻamautinoaga lelei, faʻamaonia atoatoa. Fa'amolemole aapa mai ia i matou mo so'o se fa'amatalaga.

4

 


Taimi meli: Ian-03-2024