Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!
ata i tua

Fa'atonuga Fou Fa'ai'uga e Fa'aiti'itia Su'ega CT Ulu Le'o Mana'omia Ina ua Pa'u i Tagata Matutua

I le avea ai o le faitau aofaʻi o tagata matutua, o loʻo faʻateleina e matagaluega faʻafuaseʻi le taulimaina o le tele o tagata matutua e pa'ū. O le pau i luga o le eleele, e pei o le fale o se tasi, e masani ona avea ma mafuaʻaga autu e mafua ai le toto toto. A'o fa'aaogaina su'esu'ega o le ulu i le su'esu'eina o tagata mama'i ua pa'u'u, o le fa'ata'ita'iga o le auina atu o ma'i pa'u uma mo le su'esu'ega o le ulu e le lelei ma taugata.

tagata sinia ct scan

Dr. Kerstin de Wit, faʻatasi ai ma ana paʻaga mai le Network of Canadian Emergency Researchers, ua maitauina o le faʻaaogaina tele o CT scans i lenei vaega o tagata gasegase e mafai ona oʻo atu ai i le umi o le nofo i le matagaluega faʻafuaseʻi. O lenei mea ua fesoʻotaʻi atu i se maualuga maualuga o faʻalavelave faʻalavelave ma e mafai foi ona iʻu ai i se faʻalavelave i punaoa e mafai ona faʻaaogaina mo isi gasegase faʻafuaseʻi. E le gata i lea, o nisi o matagaluega o faʻalavelave faʻafuaseʻi e leai ni fale suʻesuʻe CT i le taimi atoa, o lona uiga e ono manaʻomia le siitia atu o nisi gasegase i se isi nofoaga.

O se vaega o fomaʻi o loʻo galulue i matagaluega faʻafuaseʻi i Kanata atoa ma le Iunaite Setete na galulue faʻatasi e faʻatulagaina le Faʻatonuga Faʻatonu Tulafono. O lenei meafaigaluega e mafai ai ona faʻamaonia tagata mamaʻi e ono saogalemu e faʻamisi le ulu CT scan e siaki ai le toto toto pe a uma le pa'ū. O le suʻesuʻega na aofia ai 4308 tagata taʻitoʻatasi 65 tausaga pe sili atu mai 11 matagaluega faʻafuaseʻi i Kanata ma le US, oe na sailia faʻalavelave faʻafuaseʻi i totonu ole 48 itula talu ona oʻo i le pa'ū. O le averesi o tausaga o tagata na auai e 83 tausaga, 64% oi latou o tamaitai. 26% o lo'o inuina vaila'au fa'ama'i ma le 36% o lo'o inu vaila'au fa'ato'a toto, o ia mea uma e lua e iloa e fa'ateleina ai le lamatiaga o le tafe toto.

I le faʻaaogaina o le tulafono, e mafai ona faʻaumatia le manaʻomia o le ulu CT scans i le 20% o le faitau aofaʻi o tagata suʻesuʻe, ma faʻatatau i tagata matutua uma oe na oʻo i le pa'ū, tusa lava pe na latou mafatia i se manua o le ulu pe mafai ona manatua le pa'ū. fa'alavelave. O lenei taʻiala fou o se faʻaopoopoga taua i le tulafono a le Canadian CT Head ua faʻamautuina, lea ua mamanuina mo tagata mamaʻi o loʻo feagai ma le le mautonu, amnesia, poʻo le leiloa o le mafaufau.

——————————————————————————————————————————————— ———————————————————————————————————

Talu mai lona fa'avaeina, LnkMed o lo'o taula'i i luga o le fanua o fa'a'ese'ese fa'aoso maualuga injectors. O le vaega fa'ainisinia a LnkMed e ta'ita'ia e se Ph.D. ma le sili atu ma le sefulu tausaga o le poto masani ma o loʻo faʻatino loloto i suʻesuʻega ma atinaʻe. I lalo o lana taitaiga, o leCT tui tasi ulu,CT lua ulu injector,Injector sui fa'atusatusa MRI, maAngiography fa'a'ese'ese fa'a'ese'ese mea fa'asu'iua mamanuina i nei foliga: o le tino malosi ma le faʻapipiʻi, o le faʻaogaina faigofie ma le atamai faʻaoga, o galuega atoatoa, saogalemu maualuga, ma le mamanu umi. E mafai fo'i ona matou tu'uina atu tui ma paipa e fetaui ma na ituaiga ta'uta'ua o CT,MRI,DSA injectors Fa'atasi ai ma o latou uiga fa'amaoni ma le malosi fa'apolofesa, o tagata faigaluega uma a LnkMed e vala'aulia fa'atasi oe e sau e su'esu'e fa'atasi maketi.

contrat media injector fu'a2


Taimi meli: Mati-08-2024