Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!
ata i tua

O Fa'ailoa Mai le Su'esu'ega a le CT Kanesa o le Mama?

O fa'amaumauga a le National Lung Screening Trial (NLST) o lo'o fa'ailoa mai ai o su'esu'ega fa'akomepiuta (CT) e mafai ona fa'aititia ai le maliu o le kanesa o le mama i le 20 pasene pe a fa'atusatusa i fa'ata o le fatafata. O se su'esu'ega fou o fa'amaumauga o lo'o fa'ailoa mai ai e ono mafai fo'i ona fa'atauaina.

CT faʻaaliga -LnkMed Fomai tekinolosi

 

I tala fa'asolopito, sa faia su'esu'ega o tagata mama'i o le kanesa o le mama i se fatafata X-ray, o se auala e taugofie mo su'esu'ega. O nei X-ave e fana i totonu o le fatafata, ma mafua ai ona faʻapipiʻi uma le fausaga o le pusa i le ata mulimuli 2D. E ui o le fata X-ray e tele faʻaoga, e tusa ai ma se faʻasalalauga lata mai mai le Iunivesite o Brown, o se suʻesuʻega tele na faia i le fa tausaga talu ai, le NLST, na faʻaalia ai o le X-ray e matua le aoga i le suʻesuʻeina o le kanesa.

 

I le faaopoopo atu i le faʻaalia o le le aoga o X-ray, na faʻaalia foi e le NLST e faʻaititia le oti i le tusa ma le 20 pasene pe a faʻaogaina suʻesuʻega CT laʻititi laʻititi. O le sini o le suʻesuʻega fou, faʻatautaia e epidemiologists i le Iunivesite o Brown, o le sailia lea pe o suʻesuʻega masani a le CT - e sili atu le tau nai lo le X-ray - e talafeagai mo le soifua maloloina, e tusa ai ma le faʻasalalauga.

 

O ia fesili e taua tele i le siosiomaga o le soifua maloloina i aso nei, lea o le tau o le faia masani o le CT scans i luga o gasegase atonu e le manuia ai le tino atoa.

lnkmed CT tui

 

 

"O le faʻateleina, o le tau o se mea taua tele, ma o le tuʻufaʻatasia o tupe i se tasi eria o lona uiga o le ositaulagaina o isi," o le tala lea a Ilana Gareen, o se polofesa lagolago o le epidemiology i le Brown University's School of Public Health, i le faʻasalalauga faʻasalalau.

 

O se suʻesuʻega na lomia i le New England Journal of Medicine na faʻaalia ai o le suʻesuʻeina o le CT e maualalo le tau e tusa ma le $1,631 i le tagata. Na fa'atatau e le 'au le fa'aopoopoina o tau fa'atatau (ICERs) fa'avae i luga o manatu eseese, ma maua ai le ICER e $52,000 i le olaga-tausaga maua ma le $81,000 i le quality-adjusted life year (QALY) mauaina. QALYs faʻamatalaga mo le eseesega i le va o le ola i le soifua maloloina lelei ma le ola i faʻafitauli ogaoga o le soifua maloloina, e pei ona taʻua i le faʻasalalauga faʻasalalau.

 

 

 

O le ICER ose metric lavelave, ae o le tulafono o le lima matua o soʻo se poloketi i lalo ole $100,000 e tatau ona manatu e taugofie. E ui o nei faʻaiʻuga o loʻo faʻamoemoeina, o faʻatusatusaga e faʻavae i luga o le tele o manatu e matua aʻafia ai taunuuga. Faatasi ai ma lenei manatu, o le faaiuga autu o le suʻesuʻega o le manuia tau tupe o ia polokalame suʻesuʻe o le a faʻalagolago i le faʻatinoina.

 

A'o fa'ata'ita'iina le kanesa o le mama i le fa'aaogaina o le CT e sili atu le aoga nai lo le fa'aogaina o le X-ray, o lo'o fa'aauau pea su'esu'ega e fa'aleleia atili ai su'esu'ega CT. Talu ai nei, o se tala na lomia i luga o le Med Device Online na talanoaina ai polokalame faʻataʻitaʻiga e mafai ona fesoasoani e faʻaleleia le iloa o nodules mama.

——————————————————————————————————————————————— ——————————————————————————————————————

E uiga i LnkMed

contrast-media-injector-gaosimea

 

 

LnkMedo se tagata gaosi tomai faapitoa taulai atu i le suesuega, atinae, gaosiga ma le faatauina atu ofa'aoso fa'afeagai maualuga injectorsma le lagolagoina o mea fa'aaoga. Afai e iai sau fa'atauga mana'omia moCT tu'u fa'asalalau fa'afeagai ta'itasi,CT lua ulu injector,Injector sui fa'atusatusa MRI,Angiography toto maualuga injector, fa'apea fo'i tui ma paipa, fa'amolemole asiasi i le upegatafa'ilagi aloaia a LnkMed:https://www.lnk-med.com /mo nisi faamatalaga.


Taimi meli: Me-07-2024