Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!
ata i tua

Su'esu'e le Fa'agasologa Fa'asolo ile Fa'atekonolosi Fa'afoma'i Fa'afoma'i

O le atinaʻeina o tekonolosi faʻaonaponei faʻaonaponei e faʻaosoina ai le alualu i luma o tekinolosi faʻatekonolosi faʻafomaʻi. O ata mole mole ose mataupu fou ua atia'e e ala i le tu'ufa'atasia o le biology mole mole ma ata fa'afoma'i fa'aonaponei. E ese mai tekinolosi faʻataʻitaʻiga faʻafomaʻi masani. E masani lava, o fa'ata'ita'iga fa'afoma'i fa'apitoa e fa'aalia ai le fa'ai'uga o suiga mole mole i sela o le tagata, ma iloa ai mea fa'aletonu pe a uma ona faia suiga fa'apitoa. Ae ui i lea, e mafai e le molecular imaging ona iloa suiga i sela i le amataga o faʻamaʻi e ala i nisi faʻataʻitaʻiga faʻapitoa metotia e ala i le faʻaaogaina o nisi meafaigaluega fou ma reagents e aunoa ma le mafua ai o suiga faʻapitoa, lea e mafai ona fesoasoani i fomaʻi ia malamalama i le atinaʻeina o faʻamaʻi o gasegase. O le mea lea, o se meafaigaluega fesoasoani aoga foi mo le iloiloga o fualaau faasaina ma faʻamaʻi faʻamaʻi.

ata fa'afoma'i LnkMed

1. Alualu i luma o tekinolosi fa'akomepiuta fa'akomepiuta

 

1.1Ata fa'akomepiuta (CR)

 

O le tekonolosi a le CR o loʻo faʻamauina X-ray ma se laupapa ata, faʻafiafiaina le laupapa ata ma se laser, faʻaliliuina le faʻailoga malamalama e faʻaaogaina e le laupapa ata i fesoʻotaʻiga e ala i meafaigaluega faʻapitoa, ma mulimuli ane faʻagasologa ma ata faʻatasi ma le fesoasoani a se komepiuta. E ese mai i vailaʻau faʻasaʻo masani i le faʻaaogaina e le CR o le IP nai lo le ata tifaga e avea o se vaʻa, o lea o le CR tekinolosi e faia se suiga i le faagasologa o le alualu i luma o tekinolosi faʻaonaponei faʻaonaponei.

 

1.2 Ata Fa'asalalau Tu'usa'o (DR)

 

E iai ni eseesega i le va o ata X-ray sa'o ma masini X-ray masani. Muamua, o le auala o le faʻataʻitaʻiga ata o ata tifaga e suia e ala i le faʻaliliuina o faʻamatalaga i se faʻailoga e mafai ona iloa e se komepiuta e se faʻamatalaga. Lona lua, o le faʻaaogaina o le galuega a le komepiuta e faʻatautaia ata numera, o le faagasologa atoa o le faʻaogaina o le eletise, lea e maua ai le faigofie mo le itu faafomaʻi.

 

E mafai ona vaevaeina le leitio laina laina i ni ituaiga se tolu e tusa ai ma le eseese detectors o loʻo faʻaaogaina. Fa'ata'ita'i fa'afuainumera fa'akomepiuta, o lona su'esu'ega o le ipu silikoni amorphous, fa'atusatusa i le fa'aliliuina o le malosi le tu'usa'o DR I le fa'afanua fa'apitonu'u e sili atu ona lelei; Mo ata fa'akomepiuta le tuusao, o faʻamatalaga masani e faʻaaogaina: cesium iodide, gadolinium oxide o le sulfur, cesium iodide / Gadolinium oxide o le sulfur + lens / fiber optik + CCD / CMOS ma le cesium iodide / Gadolinium oxide o le sulfur + CMOS; Fa'ateteleina ata fa'afuainumera X ata fa'akomepiuta,

CCD detector ua faʻaaogaina nei i le numera gastrointestinal system ma le tele angiography system

Angiography toto maualuga injector mai LnkMed

 

2. Atina'e aga'iga o fa'atekonolosi fa'akomepiuta fa'afoma'i tetele

 

2.1 Fa'agasolo lata mai ole CR

 

1) Faʻaleleia o le laupapa ata. O mea fou o loʻo faʻaaogaina i le fausaga o le ipu faʻataʻitaʻiga e faʻaitiitia ai le faʻalavelave faʻafefeteina o le fluorescence, ma faʻaleleia atili le faʻataʻitaʻiga o ata ma faʻamatalaga auiliili, o lea ua faʻaleleia atili ai le lelei o le ata.

2) Fa'aleleia le faiga o su'esu'ega. O le fa'aogaina o tekinolosi fa'ata'ita'iga o laina nai lo le fa'aogaina o tekonolosi fa'aogaina ma le fa'aogaina o le CCD e pei o le aoina o ata, e fa'apu'upu'u le taimi e su'e ai.

3) Ua faʻamalosia ma faʻaleleia le polokalama faʻapipiʻi. Faatasi ai ma le faʻaleleia atili o tekonolosi komepiuta, o le tele o tagata gaosi oloa ua faʻalauiloaina ituaiga eseese o polokalama. E ala i le faʻaogaina o nei polokalama, o nisi vaega le atoatoa o le ata e mafai ona faʻaleleia atili, poʻo le leiloa o faʻamatalaga ata e mafai ona faʻaititia, ina ia maua ai se ata sili atu ona lanu.

4) O loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe le CR i le faʻatonuga o galuega faʻapitoa e pei o le DR. E tutusa ma le faʻaogaina o galuega a le DR, e mafai e le CR ona faʻapipiʻi se tagata faitau i potu taʻitasi taʻitasi poʻo le faʻamafanafanaga; E tutusa ma le gaosiga o ata otometi e le DR, o le faagasologa o le toe fausia o ata ma le suʻesuʻeina o le laser e otometi lava ona maeʻa.

 

2.2 Su'esu'ega alualu i luma ole DR Tekonolosi

 

1) Alualu i luma i ata faakomepiuta o le silikoni e le-crystalline ma seleni amorphous mafolafola detectors. O le suiga autu e tupu i le fausaga o le tioata tioata, e tusa ai ma suʻesuʻega, o le nila ma le columnar structure o le silicon amorphous ma le seleni amorphous e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻasalalauina o le X-ray, ina ia faʻaleleia le maʻai ma le manino o le ata.

 

2) Fa'agasolo i luma i ata fa'akomepiuta o su'esu'ega fa'amaufa'ailoga a le CMOS. O le laina fa'alili o le CM0S flat detector e mafai ona fa'atupuina laina fa'alelei e fetaui ma le mea na tupu X-ray beam, ma o le fa'ailo fa'amalama e pu'eina e le CMOS chip ma mulimuli ane fa'ateleina ma fa'agasolo. O le mea lea, o le faʻaogaina o le vaʻaia o le M0S planar detector e maualuga e pei o le 6.1LP / m, o se suʻesuʻega ma le maualuga maualuga. Ae ui i lea, o le faʻagesegese o faʻataʻitaʻiga saosaoa o le faiga ua avea ma vaivaiga o CMOS flat panel detectors.

3) Ua alualu i luma le ata faakomepiuta CCD. O le ata o le CCD i meafaitino, fausaga, ma le faʻaogaina o ata ua faʻaleleia atili, matou te ala i le faʻapipiʻiina o le nila faʻapipiʻi o mea X-ray scintillator, maualuga le manino ma le maualuga o le mana o le faʻata faʻatasi ma le faʻatumuina o le 100% o le ata o le ata o le CCD, manino ata. ma ua faaleleia atili le iugafono.

4) Le faʻaogaina o le falemaʻi a le DR E iai faʻamoemoega lautele. Ole fua maualalo, itiiti le faʻaleagaina o le radiation i tagata fomaʻi ma le faʻalauteleina o le ola o le masini o mea lelei uma ia o le DR Imaging technology. O le mea lea, o le DR Imaging e iai le lelei i le fatafata, ponaivi ma le suʻega o le susu ma e faʻaaogaina lautele. O isi fa'aletonu o le tau fai si maualuga.

Injector su'e CT

 

3. O le fa'atekonolosi fa'atekonolosi fa'afoma'i fa'akomepiuta - fa'ata mole

 

O faʻataʻitaʻiga mole o le faʻaogaina lea o metotia faʻataʻitaʻiga e malamalama ai i nisi molelaʻau i le tino, cellular ma subcellular level, lea e mafai ona faʻaalia suiga i le molecular level i le tulaga ola. I le taimi lava e tasi, e mafai foi ona tatou faʻaogaina lenei tekinolosi e suʻesuʻe ai faʻamatalaga o le olaga i totonu o le tino o le tagata e le faigofie ona maua, ma maua ai suʻesuʻega ma togafitiga faʻapitoa i le amataga o le faʻamaʻi.

 

4. Atina'e aga'i fa'atekonolosi fa'akomepiuta fa'afoma'i

 

Molecular imaging o le autu suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga o tekonolosi faʻatekonolosi faʻatekonolosi, lea e tele lona gafatia e avea ma faʻataʻitaʻiga atinaʻe o tekinolosi faʻataʻitaʻiga faafomaʻi. I le taimi lava e tasi, o ata masani e pei o le tekinolosi autu, o loʻo i ai pea le gafatia tele.

CT injector faʻaaliga

 

——————————————————————————————————————————————— —————————————————————————————————————————

LnkMedo se gaosi oloa faʻapitoa i le atinaʻeina ma le gaosiga o faʻamaʻi faʻatusatusaga maualuga injectors mo le faʻaogaina ma sikola tetele. Faatasi ai ma le atinaʻeina o le falegaosimea, LnkMed ua galulue faʻatasi ma le tele o faʻasalalauga faafomaʻi i totonu ma fafo, ma o oloa na faʻaaogaina lautele i falemaʻi tetele. O oloa ma auaunaga a LnkMed ua manumalo i le faatuatuaina o le maketi. E mafai foi e la matou kamupani ona tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga taʻutaʻua eseese o mea faʻaaogaina. LnkMed o le a taulaʻi i le gaosiga oCT tui tasi,CT lua ulu injector,MRI fa'atusatusa fa'asalalauga tui, Angiography maualuga fa'a'ese'ese fa'asalalauga injectorma consumables, LnkMed o loʻo faʻaleleia pea le tulaga lelei e ausia ai le sini o le "saofaʻi i le fanua o suʻesuʻega faafomaʻi, faʻaleleia le soifua maloloina o tagata gasegase".


Taimi meli: Apr-01-2024