Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!
ata i tua

E mafai ea e le tele o CT ona mafua ai le Kanesa? E Ta'u Atu e Le Radiologist Le Tali

Fai mai nisi tagata o CT faaopoopo taitasi, o le lamatiaga o le kanesa ua faateleina i le 43%, ae o lenei tagi ua autasi le teenaina e le leitio. Matou te iloa uma lava o le tele o faʻamaʻi e manaʻomia ona "ave" muamua, ae o le radiology e le gata o se "ave" matagaluega, e tuʻufaʻatasia ma matagaluega a le falemaʻi ma e tele sona sao i le suʻesuʻeina ma le togafitia o faʻamaʻi.

CT faʻaaliga -LnkMed Fomai tekinolosi

Avea ma "mata" a le fomaʻi

“O le fatafata e tutusa, o le mediastinum ma le trachea e totonugalemu, ma o le mama o le mama e masani lava…” Ina ua faatalanoaina le tusitala, sa tusia e se fomaʻi leitio se lipoti o suʻesuʻega mo le fatafata o le maʻi CT. I le manatu o Tao Xiaofeng, o le lipoti o suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga e fuafua ai le faia o faʻaiuga a le falemaʻi i se tulaga ma e le mafai ona faʻavaivai. “Afai e sese le faitau, e ono aafia ai le fuafuaga o togafitiga. O lea la, e tatau i tagata taʻitoʻatasi ona ui atu i lima o ni fomaʻi se toʻalua, ma e tatau ona saini uma i laʻua.

"O le kanesa o le vave iloa ma vave togafitiga, ma o le taimi nei e sili atu ona gauai tagata i nodules mama. O tagata mama'i e maua i le kanesa vave o le mama e mafai ona ola mo se taimi umi pe a uma le taotoga, ma e o'o lava ina maua se fofo fa'afoma'i, lea e aoga mai le vave su'esu'eina o ata ma su'esu'ega sa'o." Fai mai Tao Xiaofeng o le faia o le kanesa o le mama e fai ma faʻataʻitaʻiga, e tele auala mo suʻesuʻega vave, ae o le sili ona maaleale ma saʻo o le fatafata CT.

Na maua e se ma'i toto le ate "kanesa o le mama" i le falemai i fafo, o lo o umia le "mafaufau laki" mulimuli na sau i le falema'i a Tao Xiaofeng. “E iai se nodule lapotopoto i luga o le ata, e pei o le kanesa o le mama. Ae o se suʻesuʻega totoʻa o le tala faasolopito na faʻaalia ai o le tagata maʻi na inu vailaʻau puipuia, na faʻaitiitia lona tetee, ma sa tale mo le silia ma le masina, o lea e foliga mai o le ata o le mama e afaina ai. Na fautuaina e Tao Xiaofeng e toe foi e malolo ma faʻamalosia meaʻai, i le silia ma le masina mulimuli ane, na matua faʻaitiitia le manua, ma na iu lava ina faʻamalolo le maʻi..

LnkMed CT fa'aulu ulu fa'alua

 

Fa'aauau su'esu'e ma fa'aoga tekonolosi fou

Radiology atonu o le "sili ona taua" matagaluega i totonu o le falemaʻi, DR Room, CT potu, MRI potu, DSA potu ... O meafaigaluega suʻesuʻe faʻapitoa e fesoasoani i fomaʻi e sili atu ona "puʻeina" faʻailoga o faʻamaʻi. O le Shanghai Ninth Hospital o se tasi lea o falemaʻi muamua na faʻafeiloaʻi le faitau ata o le AI, o le AI-assisted diagnostic system e mafai ona matua maʻaleʻale le suʻesuʻeina o mataupu lelei ma nofoaga e taulaʻi ai, ona auina atu lea i le radioologist mo le suʻesuʻeina atili, ma faʻasaoina ai se numera tele o mea le lelei. fa'amaumauga o mataupu o lo'o nofoia e tagata faigaluega. Fai mai Tao Xiaofeng i lalo o le faiga faʻaleaganuʻu masani, o le mamafa o galuega a fomaʻi faʻataʻitaʻiga i aso uma e matua tele lava, o galuega umi o le a mautinoa lava e taʻitaʻia ai mata vaivai, o le agaga e le mafai ona faʻalauteleina, o le faʻaofiina o le atamai faʻapitoa e faia ai le suʻega muamua, fa'aleleia atili le lelei o foma'i.

"Radiology o se aʻoaʻoga e faʻalagolago i le poto masani, tekinolosi o loʻo faʻaleleia pea, o le fusi o faʻamaʻi o loʻo fesuisuiaʻi pea, e le gata ina maua e le radiologists se malamalamaʻaga faʻapitoa, ae faʻaauau pea ona aʻoaʻoina auala fou ma tomai fou e manuia ai le tele o gasegase." Fai mai Tao Xiaofeng. I lana galuega, na ia iloa ai o metotia fou o le MRI, e pei o le faʻavasegaina o ata ma le faʻaleleia atili o le faʻataʻitaʻiga o le magnetic resonance, e sili ona aoga i le suʻesuʻeina o thyroid nodules, lea na faʻalauiloaina ai le faʻaogaina o le CT ma le MRI metotia mo suʻesuʻega muamua ma iloiloga. o nodules thyroid. Na ia faʻaaogaina foʻi metotia faʻataʻitaʻiga mole e iloa ai tuaoi o le tumo o le faiʻai glioma ma le ulu ma le ua squamous cell carcinoma, ma suʻesuʻeina le taua o le c-Met polymorphism i le tumorigenicity ma le atinaʻeina o le glioma ma le ulu ma le ua squamous cell carcinoma, ma faia ai se tele tele. fa'alavelave.

LnkMed injectors i tauaofiaga

Ia saʻo ma faamafanafana loto le lipoti

I le matagaluega o leitio a le Falemai lona iva, o mataupu faigata na totoe mai le aso talu ai e talanoaina i taeao uma. I le manatu o Tao Xiaofeng, e tatau i le 'au fa'a-radiologists ona a'oa'oina atili ma va'ai atili, mo se fa'ata'ita'iga, o le tele o ata a tagata e foliga ese, ae atonu e tutusa lava le ma'i; E i ai foi tagata e foliga tutusa o latou ata, ae e matua ese lava le natura. O le mea lea, e tatau ona gauai atu i le tulaga o faʻamaʻi eseese ma ata eseese. O nisi taimi o se ata itiiti, faatauvaa e mafai ona aafia ai le faamasinoga.

Tao Xiaofeng o le a "suia a latou meaaoga" mo fomaʻi talavou i vaiaso uma e vaʻai pe saʻo a latou lipoti, ma gauai atu i le atagia o le vevela faafomaʻi, aua o ata taʻitasi e aafia ai le fiafia ma le popole o tagata mamaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻailoga i luga o le ata e tatau ona tuʻuina atu se faʻamatalaga sili atu ona saʻo, ae aua le tusia tele "saʻo", o le a faʻafefe ai le maʻi; Afai e toe suʻesuʻeina le tagata maʻi, ae faʻaeteete foi i luma ma pe a uma le faʻatusatusaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le saʻo o le faitauga o le AI e maualuga tele, o le tele o nodules e aunoa ma se faʻamaʻi taua o le a "toso" i fafo, i se tasi taimi na fautua mai ai AI o se tagata maʻi e 35 nodules, e sili atu nai lo le 10 e maualuga le lamatiaga, ona manaʻomia lea e le fomaʻi. siaki ma le faaeteete ma iloa, ma mulimuli ane gauai atu i upu pe a tusia le lipoti, e aloese ai mai le mafua ai o le popole tele o gasegase.

I le taimi nei, ua o'o atu ata fa'afoma'i i tulimanu uma o vaila'au, fai mai Tao, o le faitauina ma le toto'a o le ata e mafai ona maua ai se su'esu'ega sa'o ma maua ai se fa'avae mo togafitiga lelei. Radiologists e pei o tagata sailiili malamalama o tauivi i le lalolagi ata, saili mo le malamalama o le faamoemoe mo gasegase mai le ata.

——————————————————————————————————————————————— —————————————————————————————————————————

LnkMed CT tui

O le isi autu e tatau ona gauai atu i ai, pe a suʻesuʻeina se tagata maʻi, e tatau ona tuʻuina le vailaʻau faʻatusatusa i totonu o le tino o le maʻi. Ma e tatau ona ausia lenei mea i le fesoasoani atui fa'a'ese'ese.LnkMedose gaosi oloa e fa'apitoa i le gaosiga, atina'e, ma le fa'atau atu o tui fa'afeagai. O loʻo tu i Shenzhen, Guangdong, Saina. E 6 tausaga o atina'e i le taimi nei, ma o le ta'ita'i o le LnkMed R&D team e iai lona Ph.D. ma e silia ma le sefulu tausaga o le poto masani i lenei pisinisi. O polokalame o oloa a le matou kamupani na ia tusia uma. Talu mai lona fa'avaeina, o lo'o aofia ai i totonu ole tui fa'atusa a le LnkMedCT tu'u fa'asalalau fa'afeagai ta'itasi,CT lua ulu injector,MRI fa'atusatusa fa'asalalauga injector,Angiography toto maualuga injector, (faʻapea foʻi ma tui ma paipa e fetaui mo ituaiga mai Medrad, Guerbet, Nemoto, LF, Medtron, Nemoto, Bracco, SINO, Seacrown) e talia lelei e falemaʻi, ma sili atu i le 300 iunite ua faʻatau atu i le fale ma fafo. LnkMed i taimi uma e faʻamalosi i le faʻaaogaina o uiga lelei e na o le pau lea o le vaʻaiga faʻatau e manumalo ai le faʻatuatuaga a tagata faʻatau. Ole mafua'aga sili lea ona taua e iloagofie ai e le maketi a tatou oloa fa'atusa fa'atusatusa maualuga.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le LnkMed's injectors, faʻafesoʻotaʻi la matou 'au pe imeli i matou i lenei tuatusi imeli:info@lnk-med.com


Taimi meli: Apr-03-2024