Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!
ata i tua

Ose Auala Faigofie na Maua e Tagata Su'esu'e e Faia ai Ata Fa'afoma'i Faitau le Pa'u Pogisa

Faʻataʻitaʻiga faʻafomaʻi masani, faʻaaogaina e suʻesuʻe ai, mataʻituina pe togafitia nisi faʻamaʻi, ua leva ona tauivi e maua ni ata manino o tagata mamaʻi paʻuuli, fai mai tagata atamamai.

11

Ua faailoa mai e tagata suʻesuʻe ua latou mauaina se auala e faaleleia atili ai ata faafomaʻi, e mafai ai e fomaʻi ona mataʻituina totonu o le tino, e tusa lava po o le a le lanu o le paʻu.

 

O mea fou na maua na fa'asalalauina i le lomiga o Oketopa o le tusi talaaga Photoacoustics. Na faia e se vaega o tagata suʻesuʻe ni suʻega i lima o tagata volenitia e 18, e aofia ai tagata taʻitoʻatasi ma le tele o lanu paʻu. O a latou suʻesuʻega na faʻaalia ai se fesoʻotaʻiga i le va o le maualuga o le paʻu, o se faʻalavelave o le faʻaaliga photoacoustic e aʻafia ai le manino o ata, ma le pogisa o le paʻu.

 

"O le paʻu e galue e pei o se faʻasalalau leo, ae e le faʻasalalauina le ituaiga o leo taulaʻi e maua i le ultrasound. Nai lo lena, o le leo e salalau solo ma mafua ai le fenumiai tele, ”o le tala lea a Bell. "O le mea lea, o le faʻasalalauina o le leo ona o le faʻaogaina o le melanin e faʻateleina faʻafitauli pe a faʻateleina le maualuga o le melanin."

Suia se metotia

O le suʻesuʻega, na faia faʻatasi ma tagata suʻesuʻe Pasila o loʻo i ai muamua le poto masani i se tasi o Bell's algorithms, na faʻaalia ai o le fua faatatau o le faailo-i-leo, o se fua faʻasaienisi mo le faʻatusatusaina o le malosi o le faailo i le pisa, na faʻaleleia i lanu paʻu uma pe a faʻafaigaluegaina e le au suʻesuʻe. o se metotia ua ta'ua o le "short-lag spatial coherence beamforming" i le taimi o ata faafomai. O lenei metotia, na muai fuafuaina mo le faʻataʻitaʻiga o le ultrasound, e mafai ona faʻafetaui mo le faʻaogaina i ata faʻataʻitaʻi.

1

O le metotia e tuʻufaʻatasia uma tekinolosi malamalama ma ultrasound e fatu ai se faʻataʻitaʻiga faʻafomaʻi fou, e pei ona faʻamatalaina e Theo Pavan, o loʻo fesoʻotaʻi ma le matagaluega o le fisiki i le Iunivesite o São Paulo i Pasila. Fai mai Pavan, o a latou suʻesuʻega na faʻamaonia ai o lenei metotia fou e matua itiiti lava le aʻafiaina o le lanu o le paʻu, e maua ai le maualuga o ata faʻatusatusa i auala masani e masani ona faʻaaogaina i le fanua.

 

Na matauina e le au suʻesuʻe o la latou suʻesuʻega o le mea muamua lea e faia ai se suʻesuʻega faʻamoemoe o le paʻu o le paʻu ma tuʻuina atu faʻamaoniga faʻamaonia ma faʻatusatusaga e faʻaalia ai o le paʻu photoacoustic faailoilo ma mea faʻapipiʻi e faʻateleina aʻo faʻateleina le epidermal melanin content.

Toe mafaufau lautele ile tausiga ole soifua maloloina

O suʻesuʻega a le au suʻesuʻe atonu e iai ni aʻafiaga taua mo le faʻalauiloaina o le tutusa i le soifua maloloina ile lautele lautele.Dr. O Camara Jones, o se fomaʻi a le aiga, epidemiologist, ma sa avea muamua ma peresitene o le American Public Health Association, e leʻi auai i le suʻesuʻega, na faʻaalia ai le faʻaituau i tekinolosi faʻasaienisi e fiafia i oloa e sili atu ona aoga mo tagata taʻitoʻatasi e mama le paʻu. o le fa'aogaina o le tuuga e avea o se itu e lamatia ai le soifua maloloina ose mataupu taua, aua ose faiga fa'aagafesootai e fa'avae i fa'amatalaga fa'ale-agafesootai o foliga fa'aletino nai lo mea fa'aletino. Na ia faʻasino i le leai o se faʻavae faʻavae mo le faʻavasegaina o ituaiga i le genome o le tagata e fai ma faʻamaoniga e lagolagoina ai lenei faʻamatalaga. O suʻesuʻega muamua na faʻaalia ai foi le faʻaituau o le paʻu o le paʻu i tekinolosi faʻafomaʻi, faatasi ai ma suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai o meafaigaluega faʻafomaʻi e faʻaogaina ai le infrared sensing atonu e le lelei ona faʻatinoina. i luga o le paʻu pogisa ona o le faʻalavelave faʻafuaseʻi i ata malamalama.

 

Na fa'aalia e Bell le fa'amoemoe o ana su'esu'ega e mafai ona tatala ai le faitoto'a e fa'aumatia ai le fa'aituau i le tausiga fa'alesoifua maloloina ma fa'aosofia isi e fa'atupu tekinolosi e manuia ai tagata uma, tusa lava po'o le a le lanu o latou pa'u.

 

“Ou te talitonu o le malosi e faʻaalia ai e mafai ona tatou faia ma atinaʻe tekinolosi - e le naʻo se vaega itiiti o le faitau aofaʻi e aoga mo se vaega lautele o le faitau aofaʻi. E matua fa'aosofia lava lenei mea mo le le gata i la'u vaega, ae mo vaega i le lalolagi atoa e amata mafaufau i lenei itu pe a mamanuina tekinolosi. E tautuaina le faitau aofa'i lautele?" Fai mai Bell.

——————————————————————————————————————————————— ———————————————————————————

E pei ona tatou iloa uma, o le atinaʻeina o le falemaʻi faʻataʻitaʻiga e le mavavaeeseina mai le atinaʻeina o se faʻasologa o mea faʻafomaʻi - faʻaeseesega faʻamaʻi faʻamaʻi ma a latou mea faʻaaoga lagolago - o loʻo faʻaaogaina lautele i lenei matata. I totonu o Saina, lea e taʻutaʻua mo lona gaosiga o gaosiga, e tele tagata gaosi oloa taʻutaʻua i le fale ma fafo mo le gaosiga o meafaigaluega faʻafomaʻi, e aofia aiLnkMed. Talu mai lona fa'avaeina, LnkMed o lo'o taula'i i luga o le fanua o fa'a'ese'ese fa'aoso maualuga injectors. O le vaega fa'ainisinia a LnkMed e ta'ita'ia e se Ph.D. ma le sili atu ma le sefulu tausaga o le poto masani ma o loʻo faʻatino loloto i suʻesuʻega ma atinaʻe. I lalo o lana taitaiga, o leCT tui tasi ulu,CT lua ulu injector,Injector sui fa'atusatusa MRI, maAngiography fa'a'ese'ese fa'a'ese'ese mea fa'asu'iua mamanuina i nei foliga: o le tino malosi ma le faʻapipiʻi, o le faʻaogaina faigofie ma le atamai faʻaoga, o galuega atoatoa, saogalemu maualuga, ma le mamanu umi. E mafai fo'i ona matou tu'uina atu tui ma paipa e fetaui ma na ituaiga ta'uta'ua o CT,MRI,DSA injectors Fa'atasi ai ma o latou uiga fa'amaoni ma le malosi fa'apolofesa, o tagata faigaluega uma a LnkMed e vala'aulia fa'atasi oe e sau e su'esu'e fa'atasi maketi.

LnkMed injectors


Taimi meli: Ian-16-2024