Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!
ata i tua

1.5T vs 3T MRI - o le a le eseesega?

Ole tele ole su'ega MRI o lo'o fa'aogaina ile vaila'au ole 1.5T po'o le 3T, fa'atasi ai ma le 'T' o lo'o fa'atusalia ai le iunite o le malosi fa'amaneta, ua ta'ua o le Tesla. O su'ega MRI ma Tesla maualuga e fa'aalia ai se maneta sili atu ona malosi i totonu o le masini. Ae ui i lea, e sili atu le tele i taimi uma? I le tulaga o le MRI malosi mageta, e le o taimi uma lava.

 

Ole malosi ole fa'amaneta maualuga ole MRI e le fa'amautinoaina ole su'esu'ega sili ma su'esu'ega ole tulaga fa'afoma'i. O le mea moni, o le filifiliga sili a le MRI e faʻalagolago i mea eseese ma iloiloga, e pei o totoga faʻapitoa o loʻo faʻataʻitaʻiina, saogalemu o le maʻi ma faʻamafanafanaga, ma le lelei o ata. O lea la, o afea e talafeagai ai le faʻaogaina o le 1.5T poʻo le 3T scanner? Se'i o tatou su'esu'eina nisi o eseesega taua i le va o le lua.

LnkMed MRI tui

 

Saogalemu ma Ata saoasaoa

 

O le faapaleniina o le saoasaoa o le suʻesuʻeina ma le faatumauina o le vevela o le tino e maua ai se luʻitau ile MRI atoa. O se tasi o mea e maua mai i le MRI o loʻo faʻateleina le vevela o le tino, ona o le tino o le tino e mitiia le malosi eletise i le taimi o le suʻega, e taʻua o le Specific Absorption Rate (SAR). Pe a su'esu'e i se masini 1.5T, e o'o atu le tapula'a fa'avevela i nisi vaega i le taimi o le su'ega. Afai e faia fa'ata'ita'iga tutusa i le 3T scanner, o le a fa'afaina le maualuga o le vevela o le tino, e sili atu i le fa'atapula'a o le vevela. E i ai auala e foia ai lenei mataupu, e pei o le tuueseeseina o su'ega e fa'atele ai taimi fa'ata'ita'i po'o le fa'aitiitia o le fa'ai'uga o su'ega. O le mea lea, o le faʻaaogaina o le 1.5T MRI e sili ona lelei ona e ofoina atu se poto masani ma le saogalemu mo le tagata maʻi e aunoa ma le faʻafefeina o ata.

fa'aaliga MRI ile falema'i-Lnkmed1

Fa'ata'ita'iina o Tagata ma'i ma Fa'ato'aga

 

O le popolega sili mo soʻo se suʻega ata o le maualuga o le saogalemu, o le mafuaʻaga lea o suʻega faʻataʻitaʻiga uma e iai ni taʻiala maʻoti. E tusa ai ma le MRI, i le tele o tulaga, e mafai ona vaʻaia ma le saogalemu tagata mamaʻi e faʻaaoga ai masini 1.5T ma 3T MRI.

 

Ae ui i lea, o le maualuga o le malosi o le maneta e sau ma le maualuga o tulaga lamatia. O tagata mama'i o lo'o fa'apipi'i u'amea ma masini, e aofia ai le pacemakers, fa'alogo AIDS, ma ituaiga uma o mea fa'apipi'i, e sili atu ona a'afia i le maneta i masini 3T. O le mea lea, o nei gasegase o le a sili atu le saogalemu i le 1.5T MRI scanner.

Injector faʻasalalauga faʻatusatusa MRI mai Lnkmed1

Lelei ata

O le saʻo o ata MRI e taua tele mo suʻesuʻega saʻo ma faʻamaonia mea e le masani ai i totonu o le tino. E masani ona manatu o se MRI e sili atu le malosi mageta o le a maua ai ata sili atu ona lelei. E ui e moni lenei mea i nisi tulaga, o le 1.5T MRI masini e faʻaogaina mo faʻataʻitaʻiga lautele, ae o le 3T MRI masini e masani ona faʻaaogaina e puʻeina atili ata auiliili o fausaga laiti e pei o le faiʻai poʻo le tapulima.

 

O le lelei o ata MRI e taua tele mo suʻesuʻega saʻo ma le iloa o mea e le masani ai. O le 3T MRI scanner e fetaui lelei mo le faʻataʻitaʻiina o vaega laiti e pei o le faiʻai ma sooga laiti. Ae ui i lea, o le maualuga maualuga o le malosi o le maneta e mafai ona avea ma pelu mata lua. O le tasi i lalo o le masini 3T MRI e sili atu ona faigofie ile faʻataʻitaʻiina o mea. O tapula'a faifaipea o le 3T i le ivitua ma le tino e aofia ai le fa'afefe mai le kesi i totonu o le manava, lea e mafai ona faanenefu ai totoga o lo'o si'omia, fa'apea fo'i ma le a'afiaga o le dielectric, lea e foliga pogisa ai vaega o le ata ona o le umi o le galu o le leitio o lo'o fa'aaogaina i ata 3T. O loʻo iai foʻi le faʻateleina o mea taua e mafua mai i vai. O nei fa'afitauli uma e mafai ona a'afia ai le lelei ole su'ega.

I se Upu

 

E ui atonu e foliga mai o se masini MRI maualuga maualuga o le filifiliga sili lea, e le o le tala atoa lea. I totonu o se lalolagi atoatoa, e manaʻomia e le au suʻesuʻe leitio le MRI e maua ai ata sili ona maualuga mo a latou gasegase vave ma saogalemu. Ae ui i lea, o le mea moni e faʻaalia e le mafai ona e maua se tasi e aunoa ma le fetuunai. O lea la, o le a e maua vave suʻesuʻega i le faʻaaluina o ata lelei? Po'o le filifili mo se su'esu'ega saogalemu, ae lamatia le fa'aalia o gasegase i le masini mo se taimi umi? Ole tali sa'o e fa'alagolago tele ile fa'aoga muamua ole MRI.

O le isi autu e tatau ona gauai atu i ai, pe a suʻesuʻeina se tagata maʻi, e tatau ona tuʻuina le vailaʻau faʻatusatusa i totonu o le tino o le maʻi. Ma e tatau ona ausia lenei mea i le fesoasoani atui fa'a'ese'ese. LnkMedose gaosi oloa e fa'apitoa i le gaosiga, atina'e, ma le fa'atau atu o tui fa'afeagai. O loʻo tu i Shenzhen, Guangdong, Saina. E 6 tausaga o atina'e i le taimi nei, ma o le ta'ita'i o le LnkMed R&D team e iai lona Ph.D. ma e silia ma le sefulu tausaga o le poto masani i lenei pisinisi. O polokalame o oloa a le matou kamupani na ia tusia uma. Talu mai lona fa'avaeina, o lo'o aofia ai i totonu ole tui fa'atusa a le LnkMedCT tu'u fa'asalalau fa'afeagai ta'itasi, CT lua ulu injector, MRI fa'atusatusa fa'asalalauga injector, Angiography toto maualuga injector, (ma le tui ma paipa e fetaui mo ituaiga maiMedrad,Guerbet,Nemoto, LF, Medtron, Nemoto, Bracco, SINO,Seacrown) e talia lelei e falemaʻi, ma sili atu i le 300 iunite ua faʻatau atu i totonu ma fafo. LnkMed i taimi uma e faʻamalosi i le faʻaaogaina o uiga lelei e na o le pau lea o le vaʻaiga faʻatau e manumalo ai le faʻatuatuaga a tagata faʻatau. Ole mafua'aga sili lea ona taua e iloagofie ai e le maketi a tatou oloa fa'atusa fa'atusatusa maualuga.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le LnkMed's injectors, fa'afeso'ota'i la matou 'au pe imeli i matou i lenei tuatusi imeli:info@lnk-med.com

LnkMed injectors


Taimi meli: Apr-02-2024